Wat is MindSonar®?

Jou manier van denken bepaalt in hoge mate wat je kunt, hoe je handelt en waar jij je thuis voelt. Ook voor teams en organisaties spelen denkstijlen een belangrijke rol in de samenwerking en de prestaties van de organisatie. MPA MindSonar® is een methode waarmee denkstijlen gemeten kunnen worden: een soort röntgenapparaatvoor het menselijk denken. MPA MindSonar® meet niet wat je denkt, maar hoe je denkt. Het brengt je persoonlijke denkstijl – of die van een team of organisatie – in kaart.

Wat doet MPA MindSonar®?
Het legt je vragen en keuzes voor. Zo zoekt het naarpatronen in hoe je denkt. Van die patronen maakt het grafieken en rapporten. Bovendien meet het hoe lang je over het beantwoorden doet (de reactietijd). MPA Mindsonar® geeft je manier van denken weer in dertien facetten of dimensies, ook wel ‘metaprogramma’s’ genoemd. Samen geven ze een duidelijk beeld van je persoonlijke, unieke denkstijl.

Door wie wordt MPA MindSonar® gebruikt?
Het kan overal worden ingezet waar het belangrijk is hoe mensen denken. Het wordt gebruikt door coaches, therapeuten, loopbaanadviseurs, werving- en selectiebureaus, trainers, opleiders, teambuilders, managers en organisatieadviseurs, kortom: door mensen die andere mensen helpen om zich verder te ontwikkelen.MPA zegel

Dirk Smit is gecertificeerd MPA Mindsonar® deskundige. Hij is als MPA Professional internationaal geregistreerd door het Instituut voor Eclectische Psychologie (IEP) te Nijmegen.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek

Dirk Smit Coaching & Persoonlijke Groei

Prinses Beatrixstraat 26, 5151 GT Drunen