Gewoon even luisteren

Loop je met iets rond waar je moeilijk met anderen over kan praten?

Misschien ondervind je privé problemen of in werk of zit je in een lastige situatie waar je graag eens met iemand over wilt praten. Praten lucht op.

Door alleen maar je verhaal te vertellen wordt de last vaak lichter. Jij weet het beste wat goed voor je is. Een wandeling in de natuur heeft bijvoorbeeld soms al een onverwachts effect. Soms is een uurtje al genoeg, soms zijn er meer gesprekken nodig. Voel je vrij om aan te geven wat je nodig hebt en prettig vindt.

Door samen te praten over jou verhaal kun je het misschien een plaatsje geven.

Iedereen is anders (en dat is maar goed ook).

  • Heb jij twijfels of vragen over op wie jij valt?
  • Twijfel je over wie jij bent: meer een meisje of meer een jongen?

Ik weet uit ervaring dat mensen met lesbische, homoseksuele of intersekse gevoelens, staan voor extra uitdagingen in het leven in vergelijking met anderen. Negatieve gevoelens en reacties, pesten en geweld komen heel veel voor.

Dit maakt je kwetsbaar door onder andere angst voor afwijzing van familie en vrienden, eenzaamheid, een negatief zelfbeeld, zelfvertrouwen, depressie en in uiterste gevallen voor zelfmoord.

Krop je gevoelens niet op maar praat er over. Je bent niet alleen!SPEN logo

Dirk Smit heeft een opleiding gedaan als telefonische hulpverlener/luisteraar. Hij heeft geen oordeel over je verhaal, probleem of geheim. Hij luistert aandachtig en zal je ondersteunen en helpen, zodat je uiteindelijk meer rust en geluk kunt ervaren in je leven.

Deze gevolgde opleiding is gerenomeerd en geaccrediteerd door de Stichting Permanente Educatie Nederland.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek

Dirk Smit Coaching & Persoonlijke Groei

Prinses Beatrixstraat 26, 5151 GT Drunen